Mangojuustokakku

Mangojuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(209)

Mangojuustokakku on yksi suosituimmista resepteistämme - eikä suotta. Kokeile helppoa juustokakkureseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Pohja

Täyte

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 4 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 250 g mangososetta
  • 2 dl sokeria
  • 4 tl vanilliinisokeria
  • 6 liivatelehteä

Kiille

  • 250 g mangososetta
  • 4 liivatelehteä

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita mangojuustokakun valmistus murustamalla keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Tasoita seos irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija 24cm).

2. Laita täytteen liivatteet kylmään veteen likoamaan muutamaksi minuutiksi.

3. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita sen joukkoon tuorejuusto, mangosose, sokeri ja vanilliinisokeri.

4. Lämmitä pieni tilkka vettä ja liuota sen joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada sulaneet liivatteet nauhana täytteen joukkoon. Sekoita täyte tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan keksipohjan päälle. Nosta mangojuustokakku jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi.

5. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia ja liuota ne sitten kuumennettuun vesitilkkaa. Sekoita liuonneet liivatteet hyvin mangososeen joukkoon. Tasoita kiille huolellisesti mangojuustokakun päälle ja anna hyytyä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki

Jos haluat kakusta matalamman, voit puolittaa täytteen ja kiilteen raaka-aineiden määrän.

Lisää herkullisia ideoita