Mangojuustokakku

Mangojuustokakku

60+ min
Mangojuustokakku on yksi suosituimmista resepteistämme - eikä suotta. Kokeile helppoa juustokakkureseptiä ja ihastu!

Tee näin:

Mangojuustokakku
  • Aloita valmistamaan mangojuustokakku murustamalla keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen.
  • Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Tasoita seos irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija 24cm).
Täyte
  • Laita täytteen liivatteet kylmään veteen likoamaan muutamaksi minuutiksi.
  • Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita sen joukkoon tuorejuusto, mangosose, sokeri ja vanilliinisokeri.
  • Lämmitä pieni tilkka vettä ja liuota sen joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet.
  • Kaada sulaneet liivatteet nauhana täytteen joukkoon.
  • Sekoita täyte tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan keksipohjan päälle.
  • Nosta mangojuustokakku jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille.
Kiille
  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia ja liuota ne sitten kuumennettuun vesitilkkaa.
  • Sekoita liuonneet liivatteet hyvin mangososeen joukkoon.
  • Tasoita kiille huolellisesti mangojuustokakun päälle ja anna hyytyä puolisen tuntia ennen tarjoilua.
Valmis!
Vinkki

Jos haluat kakusta matalamman, voit puolittaa täytteen ja kiilteen raaka-aineiden määrän.

Ainekset

Mangojuustokakku
Keksejä esim. Digestive
200 g
100 g
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
400 g
4 dl
Mangososetta
250 g
Sokeria
2 dl
Vaniljasokeria
4 tl
Liivatelehteä
6
Kiille
Mangososetta
250 g
Liivatelehteä
4
Lisää herkullisia ideoita