Mangojuustokakku

Mangojuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(174)

Kahvipöytään saa aurinkoista väriä tarjoamalla raikasta mangojuustokakkua. Tämän helpon ohjeen avulla mangojuustokakku onnistuu varmasti!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 200 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 125 g mangososetta
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 4 liivatelehteä

Kiille

  • 125 g mangososetta
  • 2 liivatelehteä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Murusta keksit mangojuustokakun pohjaa varten tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Tasoita seos irtopohjavuoan pohjalle.

2. Laita täytteeseen tulevat liivatteet kylmään veteen likoamaan muutamaksi minuutiksi. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita sen joukkoon tuorejuusto, mangosose, sokeri ja vanilliinisokeri. Lämmitä pieni tilkka vettä ja liuota sen joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada sulaneet liivatteet nauhana täytteen joukkoon. Sekoita täyte tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan keksipohjan päälle. Nosta jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi.

3. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia ja liuota ne sitten kuumennettuun vesitilkkaa. Sekoita liuonneet liivatteet hyvin mangososeen joukkoon. Tasoita kiille huolellisesti kakun päälle ja anna hyytyä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija

Lisää herkullisia ideoita