Anna suklaakakun pohjan jäähtyä yläosa alaspäin, jotta vältät kakun pyöristyneen pään syntymisen.
Voit valmistaa suklaatäytekakun edellisenä päivänä ja laittaa sen jääkaappiin. Jätä koristelu vasta tarjoilupäivälle.
250 g | |
1½ dl | |
Jauhoja
|
275 g |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Kaakaojauhe
|
5 rkl |
Sokeria
|
350 g |
Suolaa
|
½ tl |
Kananmunia
|
3 |
1 dl | |
Vahvaa kahvia
|
1 dl |
Tummaa suklaa (n. 55% kaakaota)
|
175 g |
---|---|
225 g | |
Sokeria
|
200 g |
1 dl |
Suklaacookieita vaniljakermalla, esim. Domino tai Oreo
|
12 |
---|---|
Karhunvatukoita puolitettuna
|
8 |
Mustikkaa
|
1 dl |
Mustia sormisuolaa
|
2 tl |