Mustaherukkakakku

Mustaherukkakakku

60+ min
Ihanan kuohkea mustaherukkakakku yhdistää marjojen kirpeyden ja valkosuklaan makeuden. Hyödynnä tuoreet mustaherukat ja kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan mustaherukkakakku ja tee ensiksi pohja. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa kaurakeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Valmista sitten mustaherukkakakun täyte. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
  • Notkista rahka ja sulata valkosuklaa.
  • Vatkaa ensin rahka ja sitten valkosuklaa kermavaahdon joukkoon.
  • Lisää mustaherukat.
  • Levitä täyte vuokaan ja laita mustaherukkakakku hyytymään jääkaappiin yön yli.
  • Siirrä mustaherukkakakku tarjoilulautaselle.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi.
  • Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerman joukkoon.
  • Levitä valkosuklaavaahto kakun päälle ja koristele valmis mustaherukkakakku mustaherukoilla.
  • Tarjoile mustaherukkakakku heti koristelun jälkeen.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Kaurakeksiä
150 g
40 g
Täyte
3 dl
Arla Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
200 g
Valkosuklaata
200 g
Tuoreita mustaherukoita
2 dl
Koristelu
1 dl
Valkosuklaata
50 g
Tuoreita mustaherukoita
Lisää herkullisia ideoita