Mustaherukkakakku

Mustaherukkakakku

8 tuntia
Ihanan kuohkea mustaherukkakakku yhdistää marjojen kirpeyden ja valkosuklaan makeuden. Hyödynnä tuoreet mustaherukat ja kokeile helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/mustaherukkakakku/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan mustaherukkakakku ja tee ensiksi pohja. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa kaurakeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Valmista sitten mustaherukkakakun täyte. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
  • Notkista rahka ja sulata valkosuklaa.
  • Vatkaa ensin rahka ja sitten valkosuklaa kermavaahdon joukkoon.
  • Lisää mustaherukat.
  • Levitä täyte vuokaan ja laita mustaherukkakakku hyytymään jääkaappiin yön yli.
  • Siirrä mustaherukkakakku tarjoilulautaselle.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi.
  • Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerman joukkoon.
  • Levitä valkosuklaavaahto kakun päälle ja koristele valmis mustaherukkakakku mustaherukoilla.
  • Tarjoile mustaherukkakakku heti koristelun jälkeen.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Kaurakeksejä
150 g
40 g
Täyte
3 dl
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
200 g
Valkosuklaa
200 g
Tuoreita mustaherukkaa
2 dl
Koristelu
1 dl
Valkosuklaa
50 g
Tuoreita mustaherukka
Lisää herkullisia ideoita