Mustaherukkakakku

Mustaherukkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

60+ min

Ihanan kuohkea mustaherukkakakku yhdistää marjojen kirpeyden ja valkosuklaan makeuden. Hyödynnä tuoreet mustaherukat ja kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

Koristelu

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan mustaherukkakakku ja tee ensiksi pohja. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
2. Murskaa kaurakeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Valmista mustaherukkakakun täyte. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Notkista rahka ja sulata valkosuklaa. Vatkaa ensin rahka ja sitten valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Lisää mustaherukat. Levitä täyte vuokaan ja laita mustaherukkakakku hyytymään jääkaappiin yön yli.
4. Siirrä mustaherukkakakku tarjoilulautaselle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerman joukkoon. Levitä valkosuklaavaahto kakun päälle ja koristele valmis mustaherukkakakku mustaherukoilla. Tarjoile mustaherukkakakku heti koristelun jälkeen.

Lisää herkullisia ideoita