Suklaajuustokakku mustaherukoilla

Suklaajuustokakku mustaherukoilla

60+ min
Suklaajuustokakku mustaherukoilla on tyylikäs ja herkullinen jälkiruoka, jonka kruunaavat ihastuttavat suklaalehdet. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan suklaajuustokakku tekemällä ensin kakun pohja. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Valmista sitten suklaajuustokakun täyte. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
  • Sulata maitosuklaa ja notkista rahka. Vatkaa ensin rahka ja sitten maitosuklaa kermavaahdon joukkoon.
  • Levitä täyte vuokaan ja pingota vuoan päälle muovikelmu tai folio suojaksi. Voit käyttää myös tarpeeksi isoa lautasta.
  • Laita suklaajuustokakku hyytymään jääkaappiin yön yli.
  • Valmista suklaajuustokakun koristeet seuraavana päivänä. Sulata koristeiden suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  • Kasta ruusunlehtien alapinnat suklaaseen ja siirrä lehdet pakastimeen vähintään 15 minuutiksi. Irrota lehdet varovasti suklaasta.
  • Siirrä suklaajuustokakku tarjoilulautaselle ja koristele mustaherukoilla ja suklaalehdillä. Tarjoile heti.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Suklaatäytekeksejä
120 g
30 g
Täyte
4 dl
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
200 g
Maitosuklaata
250 g
Koristelu
Maitosuklaata
50 g
Mustaherukka
Ruusun terälehtiä
Lisää herkullisia ideoita
Mustaherukkakakku
60+ min
Mustaherukkakakku
(3)