Suklaajuustokakku mustaherukoilla

Suklaajuustokakku mustaherukoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

60+ min

Suklaajuustokakku mustaherukoilla on tyylikäs ja herkullinen jälkiruoka, jonka kruunaavat ihastuttavat suklaalehdet. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

Koristelu

  • 50 g maitosuklaata
  • mustaherukoita
  • ruusunlehtiä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan suklaajuustokakku ja tee ensin kakun pohja. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
2. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Valmista suklaajuustokakun täyte. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sulata maitosuklaa ja notkista rahka. Vatkaa ensin rahka ja sitten maitosuklaa kermavaahdon joukkoon. Levitä täyte vuokaan ja pingota vuoan päälle muovikelmu tai folio suojaksi. Voit käyttää myös tarpeeksi isoa lautasta. Laita suklaajuustokakku hyytymään jääkaappiin yön yli.
4. Valmista suklaajuustokakun koristeet seuraavana päivänä. Sulata koristeiden suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta ruusunlehtien alapinnat suklaaseen ja siirrä lehdet pakastimeen vähintään 15 minuutiksi. Irrota lehdet varovasti suklaasta.
5. Siirrä suklaajuustokakku tarjoilulautaselle ja koristele mustaherukoilla ja suklaalehdillä. Tarjoile heti.

Lisää herkullisia ideoita