Suklaa-vadelmakakku

Suklaa-vadelmakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(15)

Herkullisen mantelinen suklaa-vadelmakakku vie kielen mennessään ja on varma katseenvangitsija kahvipöydässä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

  • 400 g mantelimassaa
  • 1 kananmuna
  • 3 kananmunan valkuaista
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1 appelsiinin raastettu kuori

Täyte

Lämmin vadelmakastike

  • 600 g vadelmia
  • 2 rkl tomusokeria

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Kuumenna uuni 175 °C:een. Revi mantelimassa. Sekoita joukkoon muna, vaahdotetut valkuaiset, kaakao ja appelsiininkuoriraaste. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (ø 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Täyte

Vaahdota kerma. Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa. Ota suklaa pois liedeltä ja sekoita joukkoon keltuaiset yksi kerrallaan. Sekoita suklaan joukkoon puolet kermasta. Nostele sen jälkeen loput kermavaahdosta seoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan kakun päälle. Peitä ja pakasta vähintään 4 tuntia.

Koristelu

Nosta suklaakakku huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja suklaalastuilla.

Vadelmakastike

Kuumenna vadelmat ja lisää joukkoon tomusokeri. Tarjoa lämmin kastike kakun kanssa.

Lisää herkullisia ideoita