Tiikerikakku

Tiikerikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Klassinen tiikerikakku on makea leivonnainen, joka on helppo ja nopea herkku niin jälkiruaksi kuin kahvipöytään. Toinen taikina saa värinsä kaakaojauheesta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 palaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 170 asteeseen. Voitele kakkuvuoka (tilavuus n. 1l). Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan ja maito. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola, siivilöi ja nostele kevyesti taikinan joukkoon. Jaa taikina kahteen kulhoon. Sekoita toiseen taikinaan vaniljasokeri ja toiseen kaakaojauhe. Lusikoi kahta taikinaa sekaisin kakkuvuokaan. Lopuksi sekoita vielä kevyesti lusikalla. Paista 55-60 minuuttia, kunnes kakkuun työnnetty hammastikku tulee ulos puhtaana. Anna jäähtyä. Viipaloi tiikerikakku tarjottavaksi.

Lisää herkullisia ideoita