Juustokakku ja punaviinipäärynät

Juustokakku ja punaviinipäärynät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 tunti

Juustokakku ja punaviinipäärynät on herkullinen ja juhlava jälkiruoka, joka sopii vaikkapa rapujuhliin. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

Koristelu

  • 2 päärynää
  • 4 dl punaviiniä
  • ½ dl vettä
  • ½ dl sokeria
  • ½ tl kanelia
  • tummia viinirypäleitä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Valmista ensiksi juustokakku. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
2. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Sulata valkosuklaa ja notkista rahka. Sekoita valkosuklaa nopeasti rahkan joukkoon. Levitä täyte vuokaan ja anna juustokakun hyytyä jääkaapissa yön yli.
4. Valmista punaviinipäärynät. Kuori päärynät ja leikkaa pohjista viipaleet, jotta päärynät pysyvät pystyssä. Kuumenna kattilassa punaviini, vesi, sokeri ja kaneli kiehuvaksi. Keitä päärynöitä 10 minuuttia ja anna niiden jäähtyä punaviiniliemessä.
5. Siirrä juustokakku tarjoilulautaselle ja käytä punaviinipäärynät ja viinirypäleet koristeluun.

Lisää herkullisia ideoita