Mansikkajuustokakku

Mansikkajuustokakku

Mansikkajuustokakku on täydellinen herkku kesäpäiviin ja helppo valmistaa. Kokeile herkullista reseptiä!

Tee näin:

Mansikkajuustokakun pohja
  • Pingota leivinpaperi irtopohjaisen vuoan (ø 24 cm) pohjalle.
  • Sekoita voisula ja keksimurska ja painele seos vuoan pohjalle.
Mansikkatäyte
  • Valmista mansikkajuustokakun täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia.
  • Sekoita mansikat ja sokeri.
  • Pehmitä tuorejuusto sekoittamalla siihen noin 1 dl kermaa. Vaahdota loput kermasta.
  • Lisää mansikat ja tuorejuusto kermavaahtoon.
  • Nosta märät liivatelehdet kattilaan ja sulata vesihauteessa.
  • Jäähdytä liivatelehdet sitruunamehulla ja lisää seos mansikkatäytteeseen voimakkaasti sekoittaen.
  • Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita mansikkajuustokakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.
  • Ota mansikkajuustokakku vuoasta ja laita tarjoiluvadille.
  • Koristele kakku mansikoilla.
Valmis!

Ainekset

Keksipohja
100 g
Kaurakeksejä murskattuna
200 g
Mansikkatäyte
Liivatelehteä
6
Mansikoita pieninä kuutioina
400 g
Sokeria
2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
400 g
6 dl
Sitruunamehua
1 dl
Koristeluun
Mansikoita
100 g
Lisää herkullisia ideoita
New York Cheesecake
60+ min
New York Cheesecake
(323)