New York Cheesecake

New York Cheesecake

60+ min
New York Cheesecake tuo mieleen Ison Omenan kahvilat. Aitoon New York Cheesecake-juustokakkuun kuuluu grahamkeksipohja ja täyteläinen tuorejuustotäyte.

Tee näin:

New York Cheesecake
  • Aloita valmistamaan New York Cheesecake murskaamalla Digestive-keksit.
  • Sekoita sula voi, sokeri ja keksit tasaiseksi taikinaksi.
  • Taputtele taikina irtopohjavuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja paista sitä noin 170 asteessa 5-8 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Valmista sitten tuorejuustotäyte. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja jauhot tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää täytteen joukkoon kananmunat yksi kerrallaan. Lisää lopuksi joukkoon creme fraiche, sitruunamehu ja sokeri.
  • Kaada massa keksipohjan päälle. Paista New York Cheesecake 165 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
  • Ota uunista virta pois päältä, raota uunin luukkua hieman ja anna kakun kypsyä vielä noin tunnin ajan jälkilämmössä (näin kakun pintaan ei muodostu rakoja).
  • Jätä valmis New York Cheesecake vielä irtopohjavuokaan, kääri se kelmuun ja laita jääkaappin vetäytymään muutamaksi tunniksi.
  • Tarjoile New York Cheesecake sellaisenaan tai raikkaiden marjojen kera.
Valmis!
Vinkki

Tutustu myös muihin herkullisiin juustokakkujen resepteihin!

Ainekset

New York Cheesecake, pohja
Digestive-keksejä
200 g
125 g
Sokeria
1 rkl
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
600 g
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1½ rkl
Kananmunaa
4
200 g
Sitruunamehua
2 tl
Sokeria
2 rkl
Koristeluun
Hilloa
Karhunvatukoita
Lisää herkullisia ideoita