New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake-juustokakku tuo mieleen Ison Omenan ravintolat. Siihen "aitoon" New Yorkin juustokakkuun kuuluu grahamkeksipohja ja täyteläinen tuorejuustotäyte - ja kakku täytyy ehdottomasti valmistaa uunissa, ei hyydyttämällä.
Arvioi (119)

Minun arvosanani

New York Cheesecake

New York Cheesecake-juustokakku tuo mieleen Ison Omenan ravintolat. Siihen "aitoon" New Yorkin juustokakkuun kuuluu grahamkeksipohja ja täyteläinen tuorejuustotäyte - ja kakku täytyy ehdottomasti valmistaa uunissa, ei hyydyttämällä.

Reseptistä valmistuu 1 piirakka

Pohja

Täyte

Ohjeet

Murskaa Digestive-keksit. Sekoita sula voi, sokeri ja keksit tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina irtopohjavuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja paista sitä noin 170 asteessa 5-8 minuuttia. Anna jäähtyä. Valmista sitten tuorejuustotäyte. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja jauhot tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää täytteen joukkoon kananmunat yksi kerrallaan. Lisää lopuksi joukkoon creme fraiche, sitruunamehu ja sokeri. Kaada massa keksipohjan päälle ja paista kakkua 165 asteessa noin tunnin ajan. Ota uunista virta pois päältä, raota uunin luukkua hieman ja anna kakun kypsyä vielä noin tunnin ajan jälkilämmössä (näin kakun pintaan ei muodostu rakoja). Kääri kakku kelmuun ja laita se jääkaappin vetäytymään muutamaksi tunniksi.

Vinkit

Tutustu myös muihin herkullisiin juustokakkujen resepteihin!

Suositellut tuotteet