Kuorrutettu kardemummakakku

Kuorrutettu kardemummakakku

Tämä kardemummakakku vie kielen mennessään niin lapsilta kuin aikuisiltakin.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kuorrutettu kardemummakakku

Tämä kardemummakakku vie kielen mennessään niin lapsilta kuin aikuisiltakin.

Annoslukumäärä
  • 1 rkl kardemummansiemeniä
  • 1½ dl Arla Ingmariinia
  • 2 dl sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 100 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta

Kuorrutus

Ohjeet

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Murskaa kardemumman siemenet huhmareessa. Sekoita keskenään sulatettu rasva, kardemumma, sokeri, munat, rahka, vaniljasokeri ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Kaada seos voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija noin 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia. Jäähdytä kakku. Sekoita rahka, ripaus vaniljasokeria ja sitruunan kuori. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele kumkvatin viipaleilla ja halutessasi sitruunankuorisuikaleilla.

Suositellut tuotteet