Jouluinen maustekakku

Jouluinen maustekakku

Arvioi

(12)

Piparkakunmakuinen, sesongin paras maustekakku syntyy pehmeän piparkakkurahkan ja kauden mausteiden yhdistelmästä. Arla Keittiö Piparkakkurahka on kausimaku ja valmistuksessa marraskuusta tammikuun alkuun!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 ° asteeseen. Sulata voi, lisää sen joukkoon piparkakkurahka ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita voiseos ja munavaahto keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina huolella voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunin alaosassa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä.