Nutella-mutakakku

Nutella-mutakakku

45 minuuttia
Nutella-mutakakku on suussa sulava, täydellinen herkku jälkiruuaksi tai tarjottavaksi juhlapöytään. Valmista nutella-mutakakku jo tänään!

Tee näin:

Nutella-mutakakku
  • Aloita valmistamaan nutella-mutakakku laittamalla uuni lämpenemään 150°C asteeseen.
  • Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24cm kokoinen pyöreä irtopohjavuoka.
  • Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon öljy.
  • Vatkaa munat, sokeri ja hasselpähkinä-kaakaolevite. Kaada seos lämpimän voin joukkoon ja sekoita varovaisesti.
  • Sekoita kulhossa jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola. Sekoita kuiva-aineet muun taikinan joukkoon.
  • Kaada taikina irtopohjavuokaan. Murenna keksit ja suklaapatukat pienemmiksi paloiksi ja viimeistele nutella-mutakakku niillä asettelemalla ne kakun päälle.
  • Paista nutella-mutakakku uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
  • Ota nutella-mutakakku uunista ja anna jäähtyä. Vatkaa kermavaahto.
  • Tarjoile nutella-mutakakku kermavaahdon kera.
Valmis!

Ainekset

Nutella-mutakakku
50 g
Rypsiöljyä
1 rkl
Kananmunaa
2
Hienosokeria
1 dl
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä esim. Nutellaa
1 dl
Vehnäjauhoa
2½ dl
Kaakaojauhe
4 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Keksejä esim. Oreo
7
Daim suklaatoffeeta
2
Lisää herkullisia ideoita