Suolainen kinuskijuustokakku

Suolainen kinuskijuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Syntisen hyvä suolainen kinuskijuustokakku valmistuu vain viidestä raaka-aineesta ja viettelee suolaisen ja makean yhdistelmällä. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita suolainen kinuskijuustokakku kuumentamalla uuni 140 asteeseen. Leikkaa pohjan muotoinen pala leivinpaperia noin 24 cm halkaisijan kokoisen irtopohjapiirakkavuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
2. Murskaa keksit ja sekoita murskattujen keksien joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille.
3. Notkista maitorahka kulhossa ja lisää joukkoon 1 dl kondensoitua kinuskia. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Paista suolainen kinuskijuustokakku uunin keskitasolla 30 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä juustokakku uunin jälkilämpöön kymmeneksi minuutiksi.
4. Anna suolainen kinuskijuustokakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä suolainen kinuskijuustokakku jääkaappiin tekeytymään yön yli.
5. Siirrä yön yli tekeytynyt suolainen kinuskijuustokakku tarjoilulautaselle ja levitä kakun pinnalle loput kinuskista. Ripottele lopuksi suolaisen kinuskijuustokakun päälle merisuolahiutaleita.

Lisää herkullisia ideoita