Pavlova
1 tunti 45 minuuttia
•
Pavlova on päältä rapea ja sisältä pehmeän kuohkea marenkikakku. Pavlova on saanut nimensä venäläisen balettitanssijan Anna Pavlovan mukaan.
Tee näin:
Pavlova
Kokoa pavlova
Vinkki
Voit koota pavlovat annoslaseihin näyttäviksi jälkiruoksi! Pursota marenki pellille pieniksi pisaroiksi tai murra isompi pohja paloiksi!
Ainekset
Pavlova
Munanvalkuaista
|
4 |
---|---|
Hienoa sokeria
|
2½ dl |
Maissitärkkelystä
|
n. 2 tl |
Valkoviinietikkaa
|
1 tl |
600 g | |
Säilykepersikoita tai tuoreita persikoita
|
300 g |
Passionhedelmää
|
100 g |
Koristeeksi esim. ananaskirsikoita ja tuoreita yrttejä
|