Käytä kypsiä, kiinteitä persimoneja. Ylikypsiä ja pehmeitä persimoneja on hankala raastaa ja ne voivat tehdä persimonkakusta liian vetisen. Ohjeesta tulee nelikerroksinen persimon-kakku, halkaisijaltaan 18cm. Jos haluat kakusta matalamman, valmista pohjaa, täytettä ja kuorrutetta ohjeen määrästä vain puolet. Kypsennä pohja yhdessä vuoassa.
Kananmunia
|
6 |
---|---|
Sokeria
|
6 dl |
Vehnäjauhoja
|
6 dl |
Leivinjauhetta
|
4 tl |
Vaniljasokeria
|
3 tl |
Kanelia
|
4 tl |
Persimonia
|
4 |
300 g | |
Nokare voita ja hieman vehnäjauho vuokien jauhottamiseen
|
150 g | |
2 prk | |
Tomusokeri
|
4 dl |
Halutessasi persimonia viipaleina täytteeksi
|
Persimonia
|
4 |
---|