125 g | |
Kuorittuja ja paahdettuja pistaasipähkinöitä
|
50 g |
Marinoitua inkivääriä
|
50 g |
Digestive-keksejä
|
250 g |
Kookoshiutale
|
2 dl |
Kondensoitua maitoa
|
2 dl |
100 g | |
2 rkl | |
Tomusokeri
|
4 dl |
Siirappia
|
2 rkl |
Piparkakkumaustetta
|
2 rkl |
Kuorittuja ja paahdettuja pistaasipähkinöitä
|
50 g |
Tämä herkullinen pistaasikakku on melkein liian hyvää syötäväksi, sillä ne ovat yhtä lailla silmänruokaa kuin juhlat makuhermoille. Makeaa ja voipohjaista pohjaa koristavat vihreät pähkinäiset pilkkeet, ja sen päällä on kermainen inkiväärikuorrutus, joka tekee teehetkestäsi nopean tauon jälkeen aivan uskomattoman elämyksen.
Tämä herkullinen jälkiruoka on helppo valmistaa nopeasti, se onnistuu lähes poikkeuksetta ja on helppo säilyttää. Voit valmistaa pistaasikakun etukäteen tai säilyttää sen jääkaapissa jopa viikon ajan.
Mitä tuoreempia pistaasipähkinät ovat, sitä herkullisempi niistä valmistettava jälkiruokakin on. Kuorettomat pähkinät säilyttävät makunsa paljon pidempään, joten kuoren poistaminen on aina vaivan arvoista.
Pistaasikakku säilyy jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa jopa viikon ajan.