Kananmunaa
|
4 |
---|---|
Sokeria
|
2 dl |
Vehnäjauhoa
|
1 dl |
Perunajauhoja
|
1 dl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
1½ dl | |
3½ dl | |
Kananmunan keltuaista
|
2 |
Sokeria
|
1 rkl |
Perunajauhoja
|
1 rkl |
Liivatelehtiä
|
4 |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Soseutettuja marjoja (esim. mansikoita tai vadelmia)
|
3 dl |
3 dl | |
Tuoreita marjoja
|
Juhlitpa sitten syntymäpäivää, vuosipäivää tai vaikka vain viikonloppua, tämä herkullinen täytekakku, jossa on tuoreita kesähedelmiä ja kevyesti kermavaahtoa, vie sinut varmasti kakkutaivaaseen.
Tätä täytekakkureseptiä voi muokata niin, että se hivelee juuri sinun makunystyröitäsi. Piditpä sitten trooppisista hedelmistä, kuten mangosta tai passionhedelmästä, tai suklaan tai hasselpähkinälevitteen runsaudesta - tämä resepti tarjoaa täydellisen pohjan omalle makuluomuksellesi.
Täydellinen täytekakku on sekä kaunis päältä että maultaan herkullinen. Kun lisäät kermavaahtoon tilkan elintarvikeväriä ja käytät kauden hedelmien sekä pakastettujen hedelmien ja marjojen runsasta väripalettia, voit antaa mielikuvituksellesi vapaat kädet tehdä kakusta upea luomus. Kruunaa täytekakku ripauksella murskattuja pähkinöitä, kaakaota tai tomusokeria, jotta saat lisää vastustamatonta makua ja viimeisen silauksen täytekakun ulkonäköön.