Kakku paistetaan hieman raa’aksi. Jos haluat täysin kypsän suklaakakun, voit paistaa sitä noin 5 minuuttia ylimääräistä. Ole varovainen, että kakku ei kuivu.
Voit siirtää suklaapäällystetyn sacherkakun pakastimeen 1–2 minuutiksi. Tällöin suklaa saa kylmän kosketuksen ja kovettuu nopeammin sekä säilyttää kiiltonsa.
Tummaa suklaa (n. 70 g kaakaota)
|
200 g |
---|---|
150 g | |
Tomusokeri
|
125 g |
Vaniljatanko
|
1 |
Kananmunia
|
7 |
Ripaus karkeaa suolaa
|
|
Sokeria
|
n. 1½ dl |
Jauhoa
|
n. 2½ dl |
Aprikoosimarmeladia
|
400 g |
---|
Vettä
|
1 dl |
---|---|
Sokeria
|
5 rkl |
75 g | |
Pilkottua tummaa suklaa (n. 70% kaakaota)
|
150 g |
Syötävää lehtikultaa
|
---|
4 dl |