Mansikkapavlova

Mansikkapavlova

20 minuuttia
Mansikkapavlova on herkullinen ja nopea kakku kesäjuhliin! Mansikkapavlova tehdään valmiista marenkipohjista ja koristellaan mansikoilla. Kokeile!

Tee näin:

Mansikkapavlova
  • Vaahdota ensiksi kerma kulhossa. Levitä jogurtti marenkipohjalle. Lusikoi puolet lemon curdista nokareina jogurttikerroksen päälle.
  • Levitä seuraavaksi kermakerros ja lisää loput lemon curdista.
  • Puhdista ja puolita mansikat, laita kulhoon ja sekoita hienoksi raastetun limen kuoren kanssa. Kuori pistaasipähkinät ja murskaa ne karkeaksi rouheeksi.
  • Koristele mansikkapavlova mintunlehdillä, mansikoilla ja pistaasipähkinöillä.
  • Tarjoile mansikkapavlova juhlapöydässä jälkiruokana tai kahvin kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tuplaamalla täytteen ja käyttämällä kahta marenkipohjaa voit tehdä nopeasti kaksi pavlovaa. Jos pinoat marenkipohjat päällekkäin, saat nopean täytekakun.

Ainekset

Mansikkapavlova
2 dl
2 dl
Marenkikakkupohja
1
Lemon curdia huoneenlämpöisenä
½ dl
Mansikoita
3 dl
Limetti (raastettu kuori)
1
Tuoreita mintunlehtiä
½ ruukku
Pistaasipähkinöitä
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Marenkikakku
1 tunti
Marenkikakku
(3)
Pavlova
60+ min
Pavlova
(18)
Paras mansikkakakku
25 minuuttia
Paras mansikkakakku
(8)