Voit valmistaa porkkanakakkupohjan valmiiksi jo edeltävänä päivänä. Porkkanakakku-kääretorttu on helpompi paloitella, kun se on jäähtynyt hieman.
Kananmunia
|
3 |
---|---|
Fariinisokeria
|
150 g |
Vehnäjauhoja
|
1 dl |
Perunajauhoja
|
1 dl |
Kanelia
|
2 tl |
Kardemummaa
|
1 tl |
Leivinjauhetta
|
½ tl |
Suolaa
|
¼ tl |
Raastettuja porkkanoita (n. 150 g)
|
2 kpl |
Hienonnettuja saksanpähkinöitä
|
50 g |
Sokeria
|
---|
400 g | |
Tomusokeria
|
100 g |
Hienonnettua sitruunan kuorta
|
1 rkl |
Tuoretta sitruunamelissaa
|
|
---|---|
Saksanpähkinöitä
|