Kääretorttu

Kääretorttu

30 minuuttia
Kääretorttu on klassikkoherkku, jota voi tuunata rajattomasti erilaisilla täytteillä. Kokeile herkullista reseptiä ja ihastu!

Tee näin:

Kääretorttu
  • Aloita valmistamaan kääretorttu kuumentamalla uuni 250 asteeseen. Aseta leivinpaperi uunipellille.
  • Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe, ja lisää seos taikinaan. Lisää taikinaan vesi.
  • Levitä kääretorttutaikina pellille ja paista välittömästi uunin keskiosassa noin 5 minuutin ajan.
  • Käännä kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Poista sitten pohjalla ollut leivinpaperi.
  • Sekoita maustettu rahka ja marjat tai hillo keskenään ja levitä ne kakkulevyn päälle ja rullaa torttu tiukaksi rullaksi.
  • Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Tarjoile kääretorttu kahvin kanssa!
Valmis!
Vinkki

Voit myös tehdä leivoksia kääretortusta. Leikkaa torttu ohuiksi viipaleiksi ja koristele palaset kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

Ainekset

Kääretorttu
Kananmunia
3
Sokeria
1½ dl
Jauhoa
2 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Vettä
1 rkl
Täyte
2-3 dl soseutettuja hedelmiä tai hilloa
200 g
Lisää herkullisia ideoita