Kääretorttu

Kääretorttu

Kääretorttu on perusleivonnainen, jota voi tuunata esimerkiksi käyttämällä täytteenä erilaisia maustettuja rahkoja tai vaikkapa mousseja!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kääretorttu

Kääretorttu on perusleivonnainen, jota voi tuunata esimerkiksi käyttämällä täytteenä erilaisia maustettuja rahkoja tai vaikkapa mousseja!

Reseptistä valmistuu 15 palaa

  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 2 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vettä

Täyte

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe, ja lisää seos taikinaan. Lisää taikinaan vesi. Levitä taikina pellille ja paista välittömästi uunin keskiosassa noin 5 minuutin ajan. Käännä kakkulevy sokeroidulle leivinpaperille. Poista pohjalla ollut leivinpaperi. Sekoita maustettu rahka ja marjat tai hillo keskenään ja levitä ne kakkulevyn päälle ja rullaa torttu tiukaksi rullaksi. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Vinkki! Voit myös tehdä leivoksia kääretortusta. Leikkaa torttu ohuiksi viipaleiksi ja koristele palaset kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

Suositellut tuotteet