&format=jpg)
Mansikkatäytekakku
Jälkiruoka
•
Mansikkatäytekakku on herkullinen jälkiruoka ja kesän juhlakakku. Hyödynnä sesongin tuoreet mansikat ja loihdi kahvipöytään mansikatäytekakku.

Tee näin:
Kakkupohja
Lemoncurd
Mansikkatäyte
Vaniljatäyte
Mansikkatäytekakun kokoaminen ja koristelu
Ainekset
Kakkupohja
Kananmunat
|
4 |
---|---|
Sokeria
|
2 dl |
Vehnäjauhoa
|
1 dl |
Perunajauhoja
|
1 dl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Lemoncurd
Sitruunankuorta ja mehu
|
2 |
---|---|
Sokeria
|
2 dl |
75 g | |
Kananmunan keltuaisia
|
3 |
Mansikkatäyte
Liivatelehteä
|
2 |
---|---|
Mansikoita
|
250 g |
Sokeria
|
1 dl |
Kuohukermaa
|
2 dl |
Vaniljatäyte
Vaniljatanko
|
1 |
---|---|
2½ dl | |
Kananmunan keltuaisia
|
3 |
Sokeria
|
¾ dl |
Maissitärkkelystä
|
¾ dl |
25 g |
Koristelu
Tuoreita mansikoita
|
n. 750 g |
---|---|
Kuohukermaa
|
5 dl |