Persikkakakku

Persikkakakku

15 minuuttia
Raikas persikkakakku kruunaa herkullisen kesäaterian. Hyödynnä tuoreet sesongin persikat tässä herkullisessa kakussa. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Persikkakakku valmistuu nopeasti, kun käytät valmista sokerikakkupohjaa. Käsittele ensiksi persikat. Huuhtele persikat ja paloittele ne.
  • Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta sokerilla. Lisää rahka kerman joukkoon kevyesti nostellen.
  • Kokoa persikkakakku levittämällä kerrosten väliin ja kakun päälle persikoita ja kerma-rahkasekoitusta.
  • Viimeistele persikkakakku kookkailla persikanpaloilla.
Valmis!
Vinkki

Voit käyttää persikkakakkuun myös itsetehtyä kakkupohjaa tai gluteenitonta kakkupohjaa.

Ainekset

Kypsää persikka
4
2 dl
200 g
Sokeria
1 rkl
Valmis kakkupohjia
Lisää herkullisia ideoita
Gluteeniton kakkupohja
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(76)