Kirsikkasuklaakakku

Kirsikkasuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Herkullinen suklaakakku saa mukavasti raikkautta kirsikoista.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 32 palaa

Koristeluun

  • tomusokeria
  • tuoreita mustikoita ja vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele kirsikat ja poista kivet ja kannat. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kananmunat vaahtoon yksitellen. Vaahdota ilmavaksi. Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja vaniljasokeri keskenään. Siivilöi jauhoseos vaahdon joukkoon vuorotellen maidon ja jogurtin kanssa. Lisää kirsikat taikinaan varovasti käännellen. Vuoraa uunivuoka (n. 6 x 22 x 30 cm) leivinpaperilla ja levitä taikina vuokaan. Paista uunin keskitasolla 1 h 10 minuuttia 175 °C:ssa. Nosta suklaakakku varovasti vuoasta leivinpaperin avulla. Jäähdytä ritilällä. Vinkki: Kakun voi valmistaa myös säilykekirsikoista. Ohjeeseen tarvitaan silloin 375 g valutettuja kirsikoita. Kakun voi valmistaa myös ilman kirsikoita.

Lisää herkullisia ideoita