Kirsikka-brownie

Kirsikka-brownie

Kirsikka-brownie yhdistää mehukkaat kirsikat ja herkullisen suklaan. Kirsikka-brownie sopii jälkiruoaksi tai herkkuvälipalaksi. Kokeile ihanaa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kirsikka-brownie/

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 175-asteeseen. Taittele leivinpaperi neliön muotoiseksi n. 20 x 30 cm.
  • Pilko pähkinät. Sulata voi ja sekoita voin joukkoon kaakao. Sekoita kananmunat ja sokeri kulhoon. Sekoita jauhot, suola, vaniljajauhe, pähkinät ja leivinjauhe kaakaoseoksen joukkoon.
  • Pilko kirsikat ja sekoita taikinan joukkoon.
  • Kaada brownie-taikina leivinpaperin päälle kakkuvuokaan. Paista kirsikka-brownie uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
  • Ota kirsikka-brownie uunista ja anna jäähtyä hieman.
  • Leikkaa kirsikka-brownie pienemmiksi neliöiksi. Säilytä browniet jääkaapissa.
Valmis!
Vinkki

Voit myös käyttää kirsikka-browniessa pakastettuja tai marinoituja kirsikoita.

Ainekset

Paahdettuja hasselpähkinöitä
100 g
250 g
Kaakaojauhetta
2 dl
Kananmunia
4
Hienosokeria
4½ dl
Suolaa
½ tl
Vaniljajauhetta
2 tl
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhe
½ tl
Kirsikkaa
1½ dl
Lisää herkullisia ideoita