Gluteenittomat browniet

Gluteenittomat browniet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 tunti

Gluteenittomat browniet ovat suussa sulavia ja valmistuvat helposti – kokeile vaikka itse! Tarjoile gluteenittomat browniet kermavaahdon kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 palaa

  • 250 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g paahdettuja hasselpähkinöitä
  • 2 dl kaakaota
  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl kidesokeria
  • ½ tl suolaa
  • 2 maustemitallista vaniljajauhetta
  • 2 dl mantelimaitoa tai hasselpähkinämaitoa
  • ½ tl leivinjauhetta

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan gluteenittomat browniet ja laita uuni lämpenemään 175°C asteeseen. Vuoraa noin 20 x 30 cm -kokoinen uunivuoka leivinpaperilla.

2. Valmista taikina. Pilko hasselpähkinät. Sulata voi ja sekoita kaakaojauheen kanssa. Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään. Sekoita kaakaoseos, vaniljajauhe, pähkinät ja mantelimaito leivinjauheen kanssa. Levitä taikina vuokaan.

3. Paista gluteenittomat browniet uunin keskiosassa 25-30 min. Ota browniet uunista, anna niiden jäähtyä ja leikkaa sopivan kokoisiksi neliöiksi.

4. Tarjoile gluteenittomat browniet kuohkean kermavaahdon ja tuoreiden mansikoiden kera.

Lisää herkullisia ideoita