Gluteenittomat mokkapalat

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkileivonnainen. Mokkapalat maistuvat erinomaisilta myös gluteenittomina! Tällä reseptillä puolestaan loihdit perinteiset vehnäjauhoilla leivotut mokkapalat.
Arvioi (26)

Minun arvosanani

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkileivonnainen. Mokkapalat maistuvat erinomaisilta myös gluteenittomina! Tällä reseptillä puolestaan loihdit perinteiset vehnäjauhoilla leivotut mokkapalat.

Reseptistä valmistuu 24 kpl

Pinnalle

Ohjeet

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon sulatetun voin ja maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista noin 15 minuuttia 225 asteessa. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä vielä lämpimän piirakan pinnalle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna kuorrutteen jähmettyä ja leikkaa mokkapalat paloiksi.

Vinkit

Tämän gluteenittoman reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna. Nonparellien lisäksi koristeeksi sopivat kookoshiutaleet, kuten perinteisten mokkapalojen reseptissä.

Suositellut tuotteet