Gluteenittomat mokkapalat

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkileivonnainen. Tällä reseptillä loihdit erinomaiselta maistuvat gluteenittomat mokkapalat käden käänteessä.

Tee näin:

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon sulatetun voin ja maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista noin 15 minuuttia 225 asteessa. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä vielä lämpimän piirakan pinnalle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna kuorrutteen jähmettyä ja leikkaa mokkapalat paloiksi.
Valmis!

Ainekset

Kananmunia
4
Sokeria
2½ dl
Gluteenitonta gluteeniton jauhoseos
4 dl
Sokeroimatonta kaakaojauhe
3 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
2 tl
150 g
1½ dl
Pinnalle
Sokerikuorrute
300 g
Sokeroimatonta kaakaojauhe
4 rkl
Vahvaa kahvia
4 rkl
4 rkl
Strösseleitä
Lisää herkullisia ideoita
Mokkapalat
30 minuuttia
Mokkapalat
(119)