Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku

1 tunti
Gluteeniton pannukakku -resepti mahdollistaa pannarinautinnon myös erityisruokavaliota noudattavalle herkkusuulle. Koristele pannukakku makusi mukaan.

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 200-225 asteeseen
  • Sulata voi.
  • Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
  • Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Kaada pannukakkutaikina leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa n. ½ tuntia.
  • Tarjoile gluteeniton pannukakku halutessasi sokerin, hillon ja kermavaahdon kanssa. Lisukkeiksi voit myös kokeilla tuoreita marjoja sekä hedelmiä sesongin mukaan ja tuoreita mintunlehtiä.
Valmis!
Vinkki

Vaniljajauheen avulla saat kermaan täyteläistä makua.

Ainekset

Ainekset
8 dl
Kananmunia
2
Sokeria
1 dl
Gluteenitonta jauhoseosta (esim. Semper FIN MIX -jauhoseosta)
5 dl
100 g
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Lisää herkullisia ideoita
Pannukakku
60+ min
Pannukakku
(38)
Letut
Letut
(39)