Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

1 tunti

Gluteeniton pannukakku -resepti mahdollistaa pannarinautinnon myös erityisruokavaliota noudattavalle herkkusuulle. Koristele pannukakku makusi mukaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200-225 asteeseen
  2. Sulata voi.
  3. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
  4. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
  5. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa n. ½ tuntia.
  6. Tarjoile gluteeniton pannukakku halutessasi sokerin, hillon ja kermavaahdon kanssa. Lisukkeiksi voit myös kokeilla tuoreita marjoja sekä hedelmiä sesongin mukaan ja tuoreita mintunlehtiä.

Vinkki

Vaniljajauheen avulla saat kermaan täyteläistä makua.

Katso myös nämä