Pannukakku

Pannukakku

60+ min
Herkullinen ja perinteinen pannukakku on ikisuosikki. Nauti pannukakku hillon, kerman tai vaikkapa leivontarahkan kanssa!

Tee näin:

Pannukakku
  • Aloita valmistamaan pannukakku sekoittamalla kananmunat, suola, sokeri, vehnäjauhot ja sulatettu voi maidon kanssa isossa kulhossa. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Anna taikinaseoksen turvota ainakin tunnin ajan. Näin pannukakku saa mehevän ja kuohkean rakenteen.
  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista pannukakku uunin keskitasolla 30 minuuttia (kunnes pannukakku on saanut kauniin ruskean värin).
  • Tarjoile pannukakku esimerkiksi hillojen ja marjojen, kermavaahdon, valitsemasi leivontarahkan tai vaahterasiirapin kera.
Valmis!
Vinkki

Saadaksesi pellillisen ihanan kuohkeaa pannukakkua, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!

Ainekset

Pannukakku
Vehnäjauhoja
5 dl
1 l
Kananmunia
4 kpl
Suolaa
½ tl
Sokeria
1 tl
100 g
Tarjoiluun
Maun mukaan vaahterasiirappia, kermavaahtoa, mansikoita
Lisää herkullisia ideoita
Vohvelit
Vohvelit
(139)
Hollantilainen pannukakku
40 minuuttia
Hollantilainen pannukakku
(3)