Pannukakku

Pannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pannukakku on perinteinen suomalainen jälkiruoka, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 pellillinen

Tarjoiluun

  • maun mukaan vaahterasiirappia, kermavaahtoa, mansikoita

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kananmunat, suola, sokeri, vehnäjauhot ja sulatettu voi maidon kanssa isossa kulhossa ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen turvota ainakin tunnin ajan. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista pannukakkua uunin keskitasolla 30 minuuttia (kunnes pannukakku on saanut kauniin ruskean värin). Tarjoile esimerkiksi kermavaahdon ja mansikoiden tai vaahterasiirapin kera.

Vinkki

Saadaksesi pellillisen ihanan kuohkeaa pannukakkua, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!