Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku

40 minuuttia
Hollantilainen pannukakku on kuohkea herkku rapeilla reunoilla. Tarjoile hollantilainen pannukakku jogurtin, marjojen tai hillon kera.
https://www.arla.fi/reseptit/hollantilainen-pannukakku/

Tee näin:

Hollantilainen pannukakku
  • Aloita hollantilainen pannukakku asettamalla valurautapannu uuniin ja kuumentamalla uuni 200 asteeseen.
  • Riko munat sekoitusastiaan. Miksaa munat valkoiseksi ja kuohkeaksi sauvasekoittimella.
  • Sekoita jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja suola toisessa kulhossa. Lisää jauheseos ja maito sekoitusastiaan ja jatka miksaamista tasaiseksi taikinaksi.
  • Ota valurautapannu ulos uunista (varo polttamasta itseäsi) ja lisää voi. Kun voi on sulanut, kaada pannukakkutaikina pannuun ja laita takaisin uuniin. Anna hollantilaisen pannukakun paistua noin 20 minuutin ajan.
  • Tarjoile kuohkea hollantilainen pannukakku kreikkalaisen jogurtin, vaahterasiirapin ja marjojen kera!
Valmis!

Ravintosisältö

404 Kcal

Ainekset

Hollantilainen pannukakku
Kananmunia
3
Jauhoa
1½ dl
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
½ tl
Suolaa
2 tl
2 dl
3 rkl
Lisukkeeksi
2 dl
Vaahterasiirappia
½ dl
Tuoreita marjat
Lisää herkullisia ideoita
Pannukakku
1 tunti 40 minuuttia
Pannukakku
(40)
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(29)