Mansikka-basilikapannukakku

Mansikka-basilikapannukakku

Pannukakku saa ihanasti lisämakua, kun leivot taikinan joukkoon mansikoita ja basilikaa. Tarjoile kermavaahdon kera!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Mansikka-basilikapannukakku

Pannukakku saa ihanasti lisämakua, kun leivot taikinan joukkoon mansikoita ja basilikaa. Tarjoile kermavaahdon kera!

Annoslukumäärä
  • ½ l mansikoita
  • 1½ dl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 1 limen raastettu kuori
  • 1 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 ripaus suolaa
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 2½ dl Arla kuohukermaa

Tarjoiluun

  • 2 dl Arla kuohukermaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puolita mansikat ja sekoita ne basilikan ja raastetun limenkuoren kanssa. Lisää hieman sokeria. Vaahdota munat, loppu sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita joukkoon jauhot ja kerma. Kaada taikina voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Lisää sekaan mansikat. Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoile välittömästi kermavaahdon kera.