Mansikka-basilikapannukakku

Mansikka-basilikapannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pannukakku saa ihanasti lisämakua, kun leivot taikinan joukkoon mansikoita ja basilikaa. Tarjoile kermavaahdon kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • ½ l mansikoita
  • 1½ dl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 1 limen raastettu kuori
  • 1 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 ripaus suolaa
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 2½ dl Arla kuohukermaa

Tarjoiluun

  • 2 dl Arla kuohukermaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puolita mansikat ja sekoita ne basilikan ja raastetun limenkuoren kanssa. Lisää hieman sokeria. Vaahdota munat, loppu sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita joukkoon jauhot ja kerma. Kaada taikina voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Lisää sekaan mansikat. Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoile välittömästi kermavaahdon kera.

Lisää herkullisia ideoita