Rahkainen pannukakku

Rahkainen pannukakku

Tämä rahkainen pannukakku saa makunsa maustetusta rahkasta. Rahkainen pannukakku maistuu takuuvarmasti kaiken ikäisille. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/rahkainen-pannukakku/

Tee näin:

Rahkainen pannukakku
  • Aloita rahkaisen pannukakun valmistus vatkaamalla ensin kananmunat kulhossa. Sekoita joukkoon 2 dl maitoa.
  • Vatkaa jauhot muna-maitoseoksen joukkoon.
  • Lisää suola sekä sokeri, ja loput maidosta.
  • Anna taikinan turvota tunnin verran.
  • Sulata meijerivoi.
  • Sekoita sulanut voi ja maustettu rahka pannukakkutaikinaan ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.
  • Tarjoa rahkapannukakku tuoreiden mustikoiden, tomusokerin ja kermavaahdon kera.
Tarjoiluehdotus
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(31)
Valmis!
Lisää ideoita

Tekisikö kuitenkin mielesi aivan perinteistä pannukakkua? Täältä löydät siihen maistuvan reseptin!

Ainekset

Rahkainen pannukakku
Kananmunat
3
8 dl
Vehnäjauhoja
4½ dl
Suolaa
½ tl
Sokeria
2 rkl
50 g
250 g
Tarjoiluun
Tuoreita mustikkat
Tomusokeri
Kuohukermaa vaahdotettuna
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(31)