Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

Pannukakku voi olla myös suolainen! Tässä reseptissä taikinan sekaan leivotaan herkullisia pekonikuutioita.
https://www.arla.fi/reseptit/suolainen-pannukakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  • Vatkaa jauhot ja puolet maidosta sekaisin tasaiseksi taikinaksi.
  • Lisää joukkoon munat, suola, sokeri ja loput maidosta.
  • Leikkaa pekoni kuutioiksi ja paista kuumalla kuivalla pannulla, kunnes pekoni on rapeaa.
  • Voitele uunipelti tai laita siihen leivinpaperi. Ripottele pohjalle pekoni ja kaada pannukakkutaikina päälle.
  • Paista uunin keskiosassa 20-25 minuuttia, kunnes taikina on hyytynyt ja saanut pinnalle kullanruskean värin.
Paistetut omenat
  • Kuori ja leikkaa omenat, sekä poista siemenkodat.
  • Paista sokerin kanssa voissa pannulla niin kauan, että omenat saavat hieman väriä.
  • Mausta inkiväärillä.
  • Tarjoile pannukakku paistettujen omenoiden ja survotuiden puolukoiden kera.
Valmis!
Vinkki

Saadaksesi makean pannukakkuherkun jälkiruuaksi, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!

Ainekset

Vehnäjauhoja
3 dl
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa
6 dl
Kananmunia
4
Suolaa
½ tl
Sokeria
½ tl
Pekonia
300 g
3 rkl
Paistetut omenat
Omenoita
3
Sokeria
1 tl
2 rkl
Jauhettua inkivääriä
2 ripausta
Tarjoiluun
Puolukkahilloa