Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(11)

Pannukakku voi olla myös suolainen! Tässä reseptissä taikinan sekaan leivotaan herkullisia pekonikuutioita.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Paistetut omenat

Tarjoiluun

  • puolukkasurvosta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen.
1. Vatkaa jauhot ja puolet maidosta sekaisin tasaiseksi taikinaksi. Lisää joukkoon munat, suola, sokeri ja loput maidosta.
2. Leikkaa pekoni kuutioiksi ja paista kuumalla kuivalla pannulla, kunnes pekoni on rapeaa.
3. Voitele uunipelti tai laita siihen leivinpaperi. Ripottele pohjalle pekoni ja kaada pannukakkutaikina päälle.
4. Paista uunin keskiosassa 20-25 minuuttia, kunnes taikina on hyytynyt ja saanut pinnalle kullanruskean värin.

Paistetut omenat

Kuori ja leikkaa omenat, sekä poista siemenkodat. Paista sokerin kanssa voissa pannulla niin kauan, että omenat saavat hieman väriä. Mausta inkiväärillä.

Tarjoile pannukakku paistettujen omenoiden ja survotuiden puolukoiden kera.

Vinkki

Saadaksesi makean pannukakkuherkun jälkiruuaksi, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!

Lisää herkullisia ideoita