Juusto-sipulipannukakku

Juusto-sipulipannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juusto-sipulipannukakku on helppo valmistaa ja maistuu aina. Tämä maukas pannukakku tuo mukavaa vaihtelua välipalapöytään!

Ainekset

Annokset
  • 1 isohko sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 3 isoa kananmunaa
  • 5 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ripaus sokeria
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tarjoiluun

  • 170 g pekonia
  • 2 dl puolukkahilloa tai -survosta

Tee näin:

Tee näin:

Kuullota sipuli rasvassa pannulla. Vatkaa munat maitoon. Sekoita jauhoihin mausteet ja lisää seos vatkaten munamaitoon. Lisää joukkoon kuullotettu sipuli ja juustoraaste. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele se kevyesti. Kaada pannariseos pannuun. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja tarjoa pannukakun kanssa. Lisäkkeeksi maistuu myös puolukkahillo!

Vinkki

Saadaksesi makean pannukakkuherkun jälkiruuaksi, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!