Banaanipannukakut
Tee näin:
Banaanipannukakut
Marjainen jogurttikastike
Vinkki
Voit myös lisätä taikinaan esimerkiksi rouhittuja pähkinöitä tai suklaata.
Banaanipannukakut Q&A
Herkuttele kuohkeilla ja herkullisilla pannukakuilla nopean ja helpon banaanipannukakku-reseptimme avulla. Kyseessä on täydellinen aamiainen hitaisiin viikonloppuaamuihin. Olemme vastanneet joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä makeasta aamiaisherkusta. Lue lisää alta ja tule banaanipannukakkuasiantuntijaksi!
Ainekset
Banaanipannukakut
Kananmunia
|
3 |
---|---|
Kaurahiutaleita (n. 1,75 dl)
|
75 g |
2 dl | |
Banaaneja
|
2 |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Suolaa
|
½ tl |
15 g |
Marjainen jogurttikastike
1 dl | |
Vadelmia
|
75 g |
Mustikoita
|
75 g |
Vaniljasokeria
|
½ tl |
Akaasiahunajaa
|
3 rkl |
Tarjoile makeat banaanipannukakut
Nämä mehevät banaanipannukakut odottavat vain, että pääset syömään. Hienovarainen makeus ja ripaus banaania tekevät pannukakuistamme täydellisen aamiaisen tai jälkiruoan. Pinoa pannukakut päällekkäin ja tarjoile ne vaniljasokerista, tuoreista vadelmista ja mustikoista valmistetun jogurttikastikkeen kanssa. Loppusilauksena pannukakut valellaan akaasiahunajalla ja koristellaan tuoreilla marjoilla; se on täydellinen makean ja hapokkaan yhdistelmä. Nauti pannukakut kuuman teen tai kahvin kera.
Etkö voi vastustaa banaanipannukakkujen herkullista houkutusta? Sinulla on onnea, sillä meillä on paljon muitakin suussa sulavia banaanireseptejä. Tutustu kuohkeaan suklaakuorrutteiseen banaanileipään, jonka päällä on saksanpähkinöitä, helppoihin banaanimuffinsseihin tummalla suklaalla ja marmoroituun banaanileipään, jossa on banaaniviipaleita.
Herkullisia aamiaispannukakkuja banaanilla ja kauralla
Tarvitsetko nopean ja maukkaan aamiaisen? Silloin kannattaa kokeilla näitä kauralla ja jogurtilla höystettyjä makeita banaanipannukakkuja, jotka varmasti vievät koko aamiaispöydän huomion. Pehmeät ja kevyet pannukakut sulavat suussa, ja ne ovat täydellinen tapa aloittaa päivä.
Et tarvitse mitään hienoja keittiövälineitä näiden kuohkeiden ja maistuvien banaanipannukakkujen valmistamiseen - vain tehosekoitin, kulho ja paistinpannu. Banaanipannukakkureseptimme on hyvin yksinkertainen, ja sen avulla banaanipannukakut valmistuvat alle 30 minuutissa. Lisäksi se sisältää herkullisia ja terveellisiä ainesosia, jotka auttavat sinua jaksamaan koko päivän.
Lisää pinnalle jogurttia ja marjoja
Nämä herkulliset ja hennon makeat banaanipannukakut viimeistellään pehmeällä ja kermaisella rahka-jogurtilla, johon on sekoitettu vaniljasokeria, vadelmia, mustikoita ja ripaus hunajaa. Makeat ja kirpeät marjat antavat sekä väriä että makua, ja ne maistuvat yhtä herkullisilta kuin näyttävätkin. Pannukakkujen päällä olevat pulleat ja mehukkaat marjat ovat niin ikään ihastuttavia. Tämä on kaunein ja herkullisin tapa nauttia mehevästä banaanipannukakuista, ja samalla se tuo niihin hieman hapokkuutta ja erilaisia kuvioita.
Tee maustettuja banaanipannukakkuja
Mausta aamusi herkullisilla kuohkeilla pannukakuilla ja lämpimillä mausteilla. Muokkaa banaanipannukakkureseptiämme lisäämällä pannukakkutaikinaan teelusikallinen kanelia tai kurpitsamaustetta sekä hieman sitruunankuorta. Mausteet ja sitruuna sopivat mainiosti yhteen, ja saat raikkaan piristysruiskeen sitruunankuoresta, kun taas mausteet antavat makealle ja pehmeälle maulle syvyyttä. Nämä houkuttelevat aromit saavat makunystyrät juhlimaan, puhumattakaan pannukakkujen jumalallisesta tuoksusta.
Vinkkejä
Banaanit tuovat pannukakkuihin makeutta. Käytä siis kypsiä banaaneja, jotka tuntuvat pehmeiltä ja joissa on ruskeita pilkkuja kuoressa. Jos haluat banaanipannukakkujen olevan hieman vähemmän makeita, käytä yksinkertaisesti raaempia banaaneja.
Voit nopeuttaa banaanien kypsymistä mikroaaltouunissa 10-15 sekunnin erissä, kunnes ne pehmenevät. Muista tällöin antaa banaanien jäähtyä ennen kuin lisäät ne muiden aineiden joukkoon. Jos haluat pannukakkujen koostumuksen olevan hieman karkeampi, jätä sekoittaminen väliin ja käytä haarukkaa kaikkien aineiden murskaamiseen ja sekoittamiseen.
Kevyiden ja kuohkeiden pannukakkujen salaisuus on pannun hitaasti lämpiäminen. Näin lämpötilaa on helpompi hallita, eikä sinun tarvitse jatkuvasti säätää lämpöä. Halutessasi tee tavallisten isojen banaanipannukakkujen sijasta pieniä banaanipannukakkuja. Ne näyttävät suloisilta ja ovat loistava pieni välipala matkalla.