Nokkospannukakut

Nokkospannukakut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Paras kevätaamiainen viritetään itse kerätyillä nokkosilla. Nokkoset ovat luonnon oma hivenainepommi, jota kannattaa nauttia tuoreena nyt mielinmäärin. Kuivattua nokkosta voit nauttia vuoden ympäri ja voit myös korvata reseptin tuoreen nokkosen parilla ruokalusikallisella kuivattua. Nokkospannukakut ovat uusi klassikko, mutta kokeile nokkosia myös smoothien joukkoon. Blenderissä tainnutettu nokkonen ei enää pistä ja voit nauttia sen huoletta kypsentämättömänä.

Ainekset

Annokset

Nokkospannukakut

Karamelisoitu raparperi

Tee näin:

Tee näin:

Mittaa nokkoset ja maito blenderiin ja surauta sekaisin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää sauvasekoitinta, ideana on saada nokkoset silputtua maidon joukkoon. Sekoita nokkos-maitoseos, ranskankerma, öljy ja munat keskenään. Yhdistä kuivat aineet. Kaada nokkosseos kuiviin aineksiin ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna ohukaispannu ja paista voissa keskilämmöllä paksuja molemmin puolin kullanruskeita pannukakkuja. Tarjoile karamellisoidun raparperin kanssa. Leikkaa raparperi pitkulaisiksi paloiksi. Sulata kattilassa voi ja sokeri. Lisää raparperit ja anna muhia muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä hetki, mutta tarjoile vielä hieman lämpimänä.

Vinkki

Ihanien nokkospannukakkujen reseptin on meille luonut Hannan soppa blogin Hanna (www.hannansoppa.com).

Lähde: