Letut

Letut

Tämä lettutaikina sisältää vichya, joka antaa letuille rapsakkuutta. Kun vichyn lisää taikinaan viimeisenä, saadaan taikinaan oikea koostumus.
Arvioi (10)

Minun arvosanani

Letut

Tämä lettutaikina sisältää vichya, joka antaa letuille rapsakkuutta. Kun vichyn lisää taikinaan viimeisenä, saadaan taikinaan oikea koostumus.

Reseptistä valmistuu 15 kpl

Tarjoiluun

  • hilloa, vaahterasiirappia, kermavaahtoa, marjoja...

Ohjeet

Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti. Lisää kulhoon maito ja jauhot vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon suola ja sokeri. Kaada myös mukaan sulatettu voi. Lisää viimeisenä joukkoon vichy. Kuumenna lettu- tai teflonpannu ja lisää pannulle nokare voita. Kaada pannulle kauhallinen taikinaa ja paista ohuita, kauniin ruskeita lettuja. Vähennä välillä lämpöä, etteivät räiskäleet pala. Tarjoa letut hillon ja vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. Nauti!

Vinkit

Maukkaat letut onnistuvat myös ilman vichyä – kokeile lettutaikinan reseptillä!

Suositellut tuotteet