Reseptejä maukkaaseen arkeen

Helppoa arkiruokaa

Haussa helppo ja nopea arkiruoka? Kokosimme yhteen maistuvimmat reseptit, joilla arki sujuu hieman helpommin. Resepteillämme valmistat vaivattomasti herkullista arkiruokaa jokaisen makuun.

Helpot ja maistuvat reseptit ovat arjen pelastajia. Arkenakin on kiva syödä hyvin, mutta joskus ideat vain loppuvat kesken. Silloin tarvitaan uusia arkiruokareseptejä, joita olemme koonneet tähän avuksesi melkoisen määrän!

Töiden jälkeen on mukavaa, että ruoanvalmistus ei vie koko iltapäivää. Olemmekin koonneet tälle sivulle helppoa arkiruokaa, joka valmistuu helposti ja siitä riittää tarjottavaa koko perheelle. Voit myös valmistaa ruokaa hiukan isomman määrän, jolloin ruokaa riittää pakkaseen tai syötäväksi seuraavana päivänä.

Perinteinen arkiruoka nakkikastike ja perunamuusi pysyy kestosuosikkina vuodesta toiseen helppoutensa ansiosta ja maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Täytetyt paprikat ovat herkullinen kasvisruoka, jonka täytteitä on voi varioida makunsa mukaan. Vain 6 raaka-aineen helppo makaronilaatikko on arkiruokaa parhaimmillaan ja sitä kannattaakin valmistaa kerralla hieman isompi erä jääkaappiin seuraavaa ruokailua varten. Superhelppo naan-pizza pelastaa kiireisen arkipäivän, kun aikaa ja energiaa ruoanlaittoon ei vain ole.

Katso myös muut helpot reseptit ja ihanan helpot jälkiruokamme!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat