Perunagratiini

Perunagratiini

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Perunagratiini on herkullinen ja maistuva lisuke, joka sopii joka tilanteeseen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 kg kiinteämaltoisia perunoita
  • 2 sipulia
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 rkl rakuunaa tai muuta yrttimaustetta
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 4 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Kuori, halkaise ja viipaloi perunat sekä sipulit. Kerrostele ne juustoraasteen ja mausteiden kanssa uunivuokaan. Kaada kerma tasaisesti aineksille. Nosta vuoka 200-asteisen uunin alaosaan. Kypsennä reilu tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Peitä vuoka tarvittaessa alumiinifoliolla, ettei ruoan pinta pala. Tarjoa liharuokien lisukkeena.

Lisää herkullisia ideoita