Nachovuoka

Nachovuoka

45 minuuttia
Maukas nachovuoka tarjoillaan tässä reseptissä pikkelöidyn punasipulin kera. Nachovuoka on täyttävä, herkullinen ja nopea illallinen. Kokeile!

Tee näin:

Pikkelöity punasipuli
  • Valmista ensin pikkelöity punasipuli.
  • Kuori ja pilko punasipulista ohuita viipaleita.
  • Sekoita etikkaa, sokeria ja vettä, kunnes sokeri on liuennut.
  • Laita punasipuli seokseen ja anna seistä vähintään 1 tunnin ajan.
Nachovuoka
  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  • Kypsennä jauheliha nachovuokaa varten. Laita voi sulamaan paistinpannulle ja paista jauhelihaa noin 3 minuuttia. Lisää joukkoon tacomauste ja paista vielä 2 minuuttia. Kaada sekaan tomaattisalsa ja kypsennä noin 2 minuuttia.
  • Kaada jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan. Levitä noin 1,5 dl créme fraîchea jauhelihan päälle. Ripottele päälle juustoa, halkaistuja tomaatteja ja jalapenoa.
  • Paista jauhelihagratiini uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi gratinoidun jauhelihan päälle nachot.
  • Viimeistele nachovuoka korianterilla ja pikkelöidyllä punasipulilla.
Valmis!

Ainekset

Nachovuoka
Punasipuli
1
Jauhelihaa
500 g
1 rkl
Tacomaustetta
1 pussi, n. 28 g
Keskivahvaa tomaattisalsaa
1 prk
2 dl
3 dl
Kirsikkatomaatteja
250 g
Säilöttyjä viipaleita jalopenoa
½ dl
Nachoja
1 dl
Tuoretta korianteria
1 ruukku
Pikkelöity punasipuli
Etikkaa 12 %
½ dl
Sokeria
1 dl
Vettä
1½ dl
Punasipuli
1
Lisää herkullisia ideoita
Texmex-salaatti
25 minuuttia
Texmex-salaatti
(11)