Quesadillat paneer-juustolla

Quesadillat paneer-juustolla

25 minuuttia
Quesadillat ovat maukas lounas tai iltapala. Kokeile quesadillojen täytteenä paneer-juustoa ja chorizonmakkaraa. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan quesadillat ja käsittele ensiksi täytteet.
  • Paloittele paneer-juusto. Poista chorizon kuori ja viipaloi makkara pieniksi paloiksi. Viipaloi punasipuli.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista chorizopalat rapeiksi.
  • Sekoita chorizopalojen joukkoon paneer-juustopalat ja viipaloitu punasipuli.
  • Levitä 1 rkl créme fraîchea jokaiselle tortillaletulle. Lisää täyte ja taita tortillaletut puoliksi.
  • Paina täytetyt quesadillat vähän litteämmiksi ja paista pannulla tilkassa öljyä 1-2 minuuttia per puoli.
  • Purista quesadillojen päälle limemehua.
  • Viimeistele quesadillat tuoreella korianterilla ja sormisuolalla.
Valmis!

Ainekset

1 pkt
Chorizo
1
Punasipuli
½
Öljyä
2 rkl
4 rkl
Tortillalettuja
4
Limetti
1
Korianteria
ruukku
Sormisuola
Lisää herkullisia ideoita