Kana-quesadillat

Kana-quesadillat

Herkulliset kana-quesadillat kätkevät sisäänsä aivan vastustamattoman hyvän juustoisen täytteen. Tarjoile kesäjuhlissa tai illanistujaissa!
https://www.arla.fi/reseptit/kana-quesadillat/

Tee näin:

  • Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla, lisää broilerinsuikaleet, suola, pippuri, puolikkaan limen mehu ja valkosipuli. Paista kanasuikaleet kuumalla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut ja suikaleet ovat kauniin ruskeita.
  • Silppua korianteri. Sekoita kulhossa kermaviili, korianteri ja juustoraaste.
  • Pilko jäähtyneet broilerinsuikaleet mahdollisimman pieniksi. Kaada pienityt suikaleet kermaviilin joukkoon ja sekoita.
  • Halkaise avokadot ja poista kivi. Koverra avokadonliha lusikalla kuoresta ja leikkaa viipaleiksi. Pirskota päälle limetin mehua.
  • Levitä tortillan toiselle puoliskolle kerros broileri-kermaviilitäytettä ja asettele päälle avokadon viipaleita. Taita tortillan toinen puoli täytteiden päälle.
  • Lämmitä paistinpannulla hieman öljyä ja aseta quesadilla pannulle paistumaan.
  • Painele sitä tiiviiksi paistinlastalla ja käännä kun pinta on kauniin ruskea.
  • Puolita paistunut quesadilla veitsellä ja siirrä tarjoiluastialle.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Vehnätortillaa
4
Broilerin suikaleita
700 g
Rypsiöljy paistamiseen
Valkosipulinkynsiä
2
Suolaa
tl
Mustapippuria myllystä
Limetin mehu
1
1 prk
Pilkottua korianteria
1½ dl
150 g
Avokado