Kana-quesadillat

Kana-quesadillat

Arvioi

(8)

Chili ja inkivääri maustavat illanistujaisten quesadillat. Nauti hyvässä seurassa, rennosti sormiruokana.

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 2 valkosipulinkynttä
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 700 g broilerin fileesuikaleita
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 limen mehu
  • 1½ dl pilkottua korianteria
  • 1 prk Arla Lempi Kermaviili 15 % Kermaviili 15 % laktoositon
  • 150 g (2 dl) Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa
  • avokadoa
  • 4 kpl vehnätortillaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla, lisää broilerinsuikaleet, suola, pippuri, puolikkaan limen mehu ja valkosipuli. Paista kanasuikaleet kuumalla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut ja suikaleet ovat kauniin ruskeita. Silppua korianteri. Sekoita kulhossa kermaviili, korianteri ja juustoraaste. Pilko jäähtyneet broilerinsuikaleet mahdollisimman pieniksi. Kaada pienityt suikaleet kermaviilin joukkoon ja sekoita. Halkaise avokadot ja poista kivi. Koverra avokadonliha lusikalla kuoresta ja leikkaa viipaleiksi. Pirskota päälle limetin mehua. Levitä tortillan toiselle puoliskolle kerros broileri-kermaviilitäytettä ja asettele päälle avokadon viipaleita. Taita tortillan toinen puoli täytteiden päälle. Lämmitä paistinpannulla hieman öljyä ja aseta quesadilla pannulle paistumaan. Painele sitä tiiviiksi paistinlastalla ja käännä kun pinta on kauniin ruskea. Puolita paistunut quesadilla veitsellä ja siirrä tarjoiluastialle.