Risotto Limonello

Risotto Limonello

30 minuuttia
Herkullinen Limonello risotto maistuu sellaisenaan tai lisukkeena joko paistetuille kalalle tai kanalle. Kokeile maukasta reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/risotto-limonello/

Tee näin:

Risotto Limonello
  • Aloita Limonello risotto käsittelemällä kasvikset. Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja siirrä lautaselle odottamaan. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois. Halkaise se ja koverra pehmeä sisus lusikalla talteen erilliseen kulhoon.
  • Leikkaa kesäkurpitsan puolikkaat pieniksi paloiksi ja paista oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.
  • Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää risottoriisi ja kesäkurpitsan sisus, kuullota vielä hetki.
  • Kaada risottoon kuumaa kasvislientä ja kermaa, koko ajan sekoittaen, n. 20 minuuttia, kunnes riisi on juuri ja juuri kypsää.
  • Lisää Limonello risottoon paistetut kesäkurpitsat, parmesanjuusto ja rouhaise hieman mustapippuria myllystä.
  • Viimeistele Limonello risotto tuoreella basilikalla.
Valmis!

Ainekset

Risotto Limonello
Kesäkurpitsaa
400 g
Oliiviöljyä
2 rkl
Sipuli
1
Valkosipulinkynsi
1
Risottoriisiä
3 dl
Kasvisfondia
6 dl
Arla® Lempi Limonello -kermaa
1 prk
Mustapippuria
Parmesaania
1 dl
Tuoretta basilikaa
Lisää herkullisia ideoita
Pollo Limonello
20 minuuttia
Pollo Limonello
(41)
Sitruunarisotto
50 minuuttia
Sitruunarisotto
(1)
Sitruunainen katkarapupasta
25 minuuttia
Sitruunainen katkarapupasta
(196)