Sitruunainen katkarapupasta

Sitruunainen katkarapupasta

25 minuuttia
Taatusti herkullinen bravuuriannos, sitruunainen katkarapupasta, jokaiselle pastanystävälle. Raikkautta tähän pastareseptiin tuo sitruuna ja hapatettu kerma.

Tee näin:

  • Kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Paista sulaneet katkaravut pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi joukkoon valkosipulit.
  • Kypsennä spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
  • Sekoita kulhossa kerma, muna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
  • Raasta parmesaani.
  • Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada takaisin kattilaan liedelle miedolle lämmölle. Sekoita pastan joukkoon katkaravut ja kermaseos.
  • Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon.
  • Ripottele päälle ruohosipulit ja tarjoa heti.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Oliiviöljyä
1 rkl
Spagettia
250 g
Valkosipulinkynsiä
2
Kuorittuja jättikatkaravunpyrstöä
200 g
Arla® Lempi Fraîche kermaa 15%
1 prk
Kananmuna
1
Sitruunamehu
½
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
Parmesaani
150 g
Ruohosipulia
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Pollo Limonello
20 minuuttia
Pollo Limonello
(38)
Pasta Alfredo
15 minuuttia
Pasta Alfredo
(60)