Sitruunainen katkarapupasta

Sitruunainen katkarapupasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(32)

15 minuuttia

Taatusti herkullinen bravuuriannos, sitruunainen katkarapupasta, jokaiselle pastanystävälle. Raikkautta tähän pastareseptiin tuo sitruuna ja hapatettu kerma.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g spagettia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g kuorittuja jättikatkaravunpyrstöä
  • 1 prk (2 dl ) Arla Lempi hapatettua kermaa Hapatettu kerma laktoositon
  • 1 kananmuna
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g parmesan-juustoa
  • ½ dl ruohosipulia

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
2. Paista sulaneet katkaravut pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi joukkoon valkosipulit.
3. Kypsennä spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
4. Sekoita kulhossa kerma, muna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
5. Raasta parmesaani.
6. Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada takaisin kattilaan liedelle miedolle lämmölle.
7. Sekoita pastan joukkoon katkaravut ja kermaseos.
8. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon. Ripottele päälle ruohosipulit ja tarjoa heti.

Lisää herkullisia ideoita