Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(16)

15 minuuttia

Pasta Carbonara on monen suosikki herkku. Pasta Carbonaraa kutsutaan myös pastojen kuninkaaksi, eikä suotta, sillä sen täyteläinen maku hivelee makuhermoja!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g spagettia
  • 150 g pekonia
  • ½ dl Arla Laktoositonta vispikermaa Laktoositonta Vispikermaa Suomesta (UHT)
  • ½ tl suolaa
  • 1 hienoksi pilkottu valkosipulinkynsi
  • 3 dl Arla Emmental juustoa raastettuna raastettuna
  • 2 maustemitallista vasta rouhittua mustapippuria
  • 4 kpl kananmunan keltuaista

Tee näin:

Tee näin:

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paloittele pekoni pieniksi kuutioiksi. Paista pekonikuutiot rapeiksi voissa pannulla.

3. Sekoita keskenään kulhossa kerma, valkosipuli ja puolet juustoraasteesta.

4. Sekoita paistettu pekoni ja kerma-juustoseos keitetyn spagettin joukkoon ja sekoita voimakkaasti, kunnes carbonara on saanut kermaisen koostumuksen.

5. Ripottele pasta carbonaran päälle loput juustoraasteesta ja mausta vasta rouhitulla pippurilla.

6. Tarjoile valmis pasta carbonara munankeltuaisen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita