Katkarapucarbonara

Katkarapucarbonara

15 minuuttia
Katkarapucarbonara - kiireisen kokin herkkuruoka valmistuu vartissa! Perinteinen carbonara saa uuden säväyksen, kun maustat sen katkaravuilla ja ruokakermalla.

Tee näin:

Aluksi
  • Sulata katkaravut ja valuta niistä neste. Kiehauta spagetin keittovesi ja mausta se suolalla. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan siten, että pasta on juuri ja juuri kypsää.
Ja sitten
  • Spagetin kiehuessa raasta parmesaanijuusto ja sekoita keskenään Arla Lempi ruokakerma ja kananmuna. Viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli. Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
Viimeistely
  • Valuta kypsä spagetti. Lisää joukkoon sipulit, katkaravut, kermaseos ja 2/3 osaa juustoraasteesta. Lämmitä seos kuumaksi, mutta älä anna kiehua. Rouhi pastan joukkoon reilusti mustapippuria. Tarjoa pasta lopun parmesaaniraasteen kanssa ja viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä (ruohosipulia/tiliä).
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Katkarapuja
180 g
Täysjyväspagettia
250 g
Merisuolaa
n. 1 tl
Parmesaania
2 dl
2 dl
Kananmuna
1
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
2
Oliiviöljyä
1 rkl
Mustapippuria myllystä
Ruohosipulia ja tilliä
Lisää herkullisia ideoita
Pasta Carbonara
15 minuuttia
Pasta Carbonara
(23)