Paella

Paella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Herkullinen paella kuuluu espanjalaisen keittiön klassikkoruokiin!

Ainekset

Annokset
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 pkt sahramia, à 0,5 g
  • 2½ dl avorioriisiä
  • 5½ dl vettä
  • 3 rkl kanafondia
  • 40 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl limetin mehua
  • ½ tl sambal oelekia
  • 500 g suuria kuorellisia katkarapuja
  • 1 paprika
  • 3 tomaattia
  • 1 grillattu broileri
  • 1 prk simpukoita, à 250 g
  • ½ dl persiljaa silputtuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulit. Kuullota voissa paksupohjaisella, suurella pannulla tai wokilla. Lisää sahrami ja riisi. Kaada päälle vesi ja kanafondi. Anna riisin kypsyä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon voi, limen mehu ja sambal oelek. Kuori katkaravut, mutta jätä muutama kuorimaton rapu koristeeksi. Poista paprikasta siemenet. Paloitttele paprika, tomaatit ja broileri. Valuta simpukat. Lisää riisin päälle voi nokareina ja lisää tarvittaessa vettä. Asettele riisin päälle broileri, äyriäiset ja vihannekset. Kuumenna kannen alla ja ripottele päälle persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa Arla Keittiö Creme fraichen kanssa.