Perunamuusi

Perunamuusi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Perunamuusi on ruokapöydän klassikkolisäke, joka sopii ruoan kuin ruoan kanssa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi. Keitä ne pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä noin 10-15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Lämmitä maito ja voi kattilassa ja kaada seos perunoiden joukkoon. Voit tässä vaiheessa rikkoa hieman perunoiden rakennetta. Vatkaa muusista pehmeää sähkövatkaimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkullisia ideoita