Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

Perinteinen karjalanpaisti on yksinkertainen, mutta todella maukas perinneruoka.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Karjalanpaisti

Perinteinen karjalanpaisti on yksinkertainen, mutta todella maukas perinneruoka.

Annoslukumäärä
  • 800 g karjalanpaistilihaa
  • Arla Meijerivoita
  • 2 sipulia
  • 10 kokonaista mauste- tai mustapippuria
  • 1½ tl suolaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 dl vettä

Tarjoiluun

  • perunamuusia
  • suolakurkkuja

Ohjeet

Paista lihapaloja kuumalla paistinpannulla voissa hetken aikaa. Laita hieman väriä saaneet lihapalat valurautakattilaan tai -pataan. Paloittele sipulit lohkoiksi lihojen päälle. Mausta lihat ja sipulit suolalla, lisää pataan myös mauste- tai mustapippurit ja laakerinlehdet. Lisää lopuksi vesi. Paista karjalanpaistia uunissa kannen kanssa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Säädä lämpötila sen jälkeen 150 asteeseen ja hauduta vielä noin 2 tuntia.

Suositellut tuotteet