Poronkäristys

Poronkäristys

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Poronkäristys on suomalainen perinneruoka, joka on lähtöisin Lapista. Maistuu herkulliselta perunamuusin ja puolukkahillon kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Paista liha ja sipuli rasvassa pannulla. Lisää kerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää lopuksi hyytelö ja sekoita. Tarkista maku. Lisää halutessasi mustapippurirouhetta tai huhmaressa murskattua timjamia tai katajanmarjaa. Ripota päälle persiljasilppua. Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia ja hunajalla tai fariinisokerilla makeutettua puolukkasurvosta.

Lisää herkullisia ideoita